Portemonnees

Er zijn zoveel soorten portemonnees. Karin maakt ze van klein tot groot. De kleintjes zijn bedoeld voor enkel wat pasjes en/of kleingeld. De grote portemonnees kunnen alles hebben: veel pasjes, papiergeld, klein geld en (als het echt groot is) zelfs je telefoon. En dan zijn er natuurlijk ook nog de mannen portemonnees. Die dragen hun portemonnee graag in de achterzak en zitten qua grootte er tussenin. Je ziet het: zoveel mogelijkheden! Alleen jij kan bepalen wat voor jou je favoriete portemonnee is.

 

Hieronder staan voorbeelden van portemonnees die je bij Karin kan bestellen. Zie je iets dat je aanspreekt? Of heb je een echte KC original tas op het oog en wil je er ook graag een portemonnee bij om er een mooie set van te maken? Neem dan contact op met Karin.


Portemonnee The Queen - leer groot - €75

 

Dit is de grootste portemonnee die Karin maakt. Hier kan zoveel in! Dit is echt de koningin van de portemonnees. 
Er zijn 12 afzonderlijke credit card sleufjes, een ritsvak voor kleingeld en twee insteekvakken voor papiergeld, bonnetjes en/of je paspoort. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, is er in het midden van de portemonnee nog een groot insteekvak voor je telefoon, of lippenstift, of…. Je kan het zo gek niet bedenken of het past erin!

 

De portemonnee wordt afgesloten met een flap die op zijn beurt sluit met een drukker. Tegen meerwaarde kan er ook gekozen worden voor een mooie turn-lock sluiting. Vraag Karin naar de mogelijkheden.

 

De afmetingen van deze portemonnee zijn 21,5 cm breed, 11,5 cm hoog en 5 cm diep.

 

De portemonnee op de foto’s maakt trouwens onderdeel uit van een geheel leren set in een stijlvolle donkere aubergine kleur. De set kost €225. Daar kan je mee voor de dag komen!


Portemonnee Little Princess - leer of kunstleer - vanaf €35

 

Little Princess is toch zo’n schattig portemonneetje!

Perfect voor mensen die echt alleen het hoogst noodzakelijke zoeken in een portemonnee. Ze past makkelijk in een binnenzak of in de kleinere tassen van Karin.

Deze portemonnee heeft binnenin twee vakjes voor credit cards, één ritsvakje voor wat kleingeld en daarachter nog een insteekvak voor wat papiergeld of nog een extra credit card. Niks meer en niks minder. Het geheel wordt veilig afgesloten met een flap die sluit met een drukknoop.

 

De afmetingen van dit kleine prinsesje zijn ongeveer 10 cm breed, 8,5 cm hoog en 1 cm dik (in gevulde toestand natuurlijk iets dikker).

 

Karin maakt deze portemonneetjes van kunstleer (€35) en echt leer (€50). Ze zijn toch zo leuk om als extraatje te geven voor bij een echte KC original tas. Maar ook als los kadootje voor in de schoen of onder de kerstboom slaan ze een goed figuur!


Wil je zo’n leuk portemonneetje bestellen? Neem dan contact op met Karin. Kijk ook eens naar deze foto’s van ander kunstleer waarin Karin ze voor je kan maken. Daar staan toch geweldige prints tussen?

 


Portemonnee The King - leer - €70

 

The King is een typische mannen portemonnee. Hij ligt lekker in de hand en past goed in de kontzak van je (spijker)broek. 

Het is een bifold model. De buitenzijde is mooi strak. Opengeklapt heb je toegang tot allerlei vakjes voor je credit cards, papiergeld en muntgeld. Ook zijn er nog twee extra insteekvakjes voor bonnetjes o.i.d.

 

De afmetingen van The King zijn (in ingeklapte toestand) ongeveer 12 cm breed, 10 cm hoog en 1 cm dik.

 

Overigens maak ik deze handige portemonnee ook voor ons vrouwen hoor! In een vrouwelijke kleur ziet hij er gelijk heel anders uit…..

 


Pasjeshouder Little Prince - leer - €25

 

Dit portemonneetje is echt bedoeld als houder voor je pasjes. Natuurlijk kun je in één van de vakjes ook wat papiergeld steken, voor als je het toch prettig vindt om wat contant geld bij de hand te hebben.

 

Dit portemonneetje is een bifold model. De buitenkant is gewoon glad. Opengeklapt zijn er aan de ene kant drie vakjes voor credit cards en aan de andere kant een groter insteekvak voor meerdere kaarten of voor wat papiergeld. Indien gewenst kunnen aan die zijde ook drie credit card vakjes worden gemaakt.

 

De afmetingen van dit minimalistische portemonneetje zijn circa 8,5 cm breed, 10 cm hoog en 1 cm dik. 

 

Deze kleine prins is geschikt voor mannen en vrouwen en is super leuk om als bijpassend item bij een echte KC original tas te geven!


Portemonnee medium - kunstleer of leer - vanaf €40

 

Deze portemonnee is een heerlijk model voor mensen die net iets meer nodig hebben dan alleen een pasjeshouder en niet gelijk een mega portemonnee zoals The Queen bij zich willen dragen. Deze zit er mooi tussenin. 

 

De portemonnee biedt op de voorzijde ruimte aan 6 credit cards. Ze zijn veilig afgesloten door een flapje met drukknoop. Desgewenst kan het flapje breder worden gemaakt, zodat de kaarten geheel bedekt zijn. Achter de credit cards zit een insteekvak voor papiergeld. Op de lange zijde zit een vrij groot ritsvak voor kleingeld of andere kleine zaken.

 

Deze portemonnee kan worden gemaakt met een polsbandje, zodat je hem veilig kan dragen of makkelijker uit je tas kan vissen. Uiteraard is dit bandje optioneel. 

De medium portemonnee wordt gemaakt in kunstleer of echt leer. Afhankelijk van het materiaal en de uitvoering zijn de prijzen als volgt:

- kunstleer €40

- echt leer in effen kleur €50 

- echt leer in leer met print €60

- polsbandje €5

 

Hiernaast zie je diverse voorbeelden van deze leuke portemonnee, maar Karin heeft nog veel meer mooie (kunst)leren  lappen in de kast liggen waaruit gekozen kan worden. Neem gerust contact op met Karin om de mogelijkheden te bespreken