Ritstasjes

Ritstasjes zijn altijd leuk om te geven! 

 

Ze zijn reuze handig voor van alles en nog wat. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van je make-up spulletjes. Of gebruik hem als toilettasje. Of als pennenzakje, snackzakje of hygiënisch zakje. En zo zijn er waarschijnlijk nog meer toepassingen te bedenken, want iedereen heeft toch wel spulletjes die je georganiseerd wilt opbergen en niet open en bloot in je tas wil laten rondslingeren?

 

Karin maakt ze voornamelijk van kunstleer, omdat dat makkelijk aan de buitenkant is te reinigen met een vochtig doekje. Ook de binnenkant kan je reinigen met een vochtige doek, want Karin gebruikt daarvoor waterproof canvas stof. 

 

De ritszakjes worden bovenaan gesloten met een .... rits! Zo zijn je spulletjes veilig en blijven ze mooi op hun plek.

 

Karin maakt ze in twee uitvoeringen: met of zonder borduursel op de voorkant. Zie je iets leuks en wil je er graag eentje bestellen? Neem dan contact op met Karin.


Ritstasje met borduursel - kunstleer - vanaf €25

 

Met een borduursel op een ritstasje kan je er echt iets persoonlijks van maken. Hiernaast zie je enkele voorbeelden, maar de mogelijkheden zijn eigenlijk eindeloos. Het borduursel kan in overleg worden bepaald. Denk ook eens aan een mooi monogram van de eerste letter van de naam van de gelukkige ontvanger van zo'n ritszakje. Of misschien wil je er wel de gehele naam op laten borduren. Of heb je een ander lumineus idee.... Er is zoveel mogelijk. Neem contact op met Karin via het contact formulier om je wensen kenbaar te maken.

 

Wat deze ritstasjes ook zo leuk maakt, is de regenboogrits (kijk maar eens goed naar de tweede foto). En natuurlijk worden deze tasjes voorzien van een handgemaakte ritstrekker van kraaltjes. 

 

De ritstasjes kunnen in drie afmetingen worden gemaakt:

- small (21 cm breed x 15 cm hoog), vanaf €25

- medium (25 cm breed x 17 cm hoog), vanaf €30

- large (28 cm breed x 19,5 cm hoog), vanaf €35

 

De prijzen worden bepaald door het type borduursel. Hoe meer steken er geborduurd moeten worden, hoe hoger de prijs. Neem contact op met Karin om de mogelijkheden te bespreken.


Ritstasje - kunstleer - vanaf €20

 

Deze ritstasjes worden gemaakt zonder borduursel.

In plaats daarvan wordt gebruik gemaakt van een accentstuk in een mooie ronde vorm op zowel de voor- als achterzijde van het ritstasje.

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk, want Karin heeft nog zoveel meer mooie kunstleren lappen in de kast liggen. Neem maar eens een kijkje bij deze foto’s

 

Deze ritstasjes kunnen ook in drie afmetingen worden gemaakt:

- small (21 cm breed x 15 cm hoog), €20

- medium (25 cm breed x 17 cm hoog), vanaf €25

- large (28 cm breed x 19,5 cm hoog), vanaf €30


Zie je een ritstasje dat je aanspreek, of heb je een andere combinatie in je hoofd? Neem dan contact op met Karin.