Direct leverbaar

GEEN PANIEK!

Ben je op zoek naar een last minute cadeau voor je moeder, zus, dochter, schoonmoeder, schoondochter, oma, kleinkind, buurvrouw, vriendin………

dan ben je nu aan het goede adres. Zoek niet verder, maar kijk eens hieronder naar alle handgemaakte tassen en accessoires die direct leverbaar zijn.

Geen wachttijd, maar vandaag voor 14:00 uur besteld, is vandaag nog verzonden! Hoe fijn is dat?!

Schoudertas - €45

Dit is zo’n schatje! 🥰

Ze is gemaakt van super zachte fluweel stof met een mooi patroon in frisse kleurtjes. De accenten zijn gemaakt van donkerblauw kunstleer.

Bovenaan zit een ingenieus sluit systeem met twee flappen die over elkaar slaan, met daar overheen nog een smallere flap die aan de voorkant sluit met een magneetsluiting.

De voering heeft een ritsvak. De schouderband is verstelbaar, zodat je haar ook als crossbody kan dragen.

De afmetingen van dit leuke tasje zijn 21 cm hoog, 22 cm breed en 11 cm dik. Het lijkt misschien niet groot, maar er kan verrassend veel in.

Schoudertas - stof met leer - €50

Wat is ze leuk hè, deze handige schoudertas?

Ze is gemaakt van Velboa (dat is een harige stof) in een tijgerprint. De donkerbruine accenten zijn van echt leer gemaakt.

Op de voorkant zit een ritsvak (handig voor telefoon) en de tas sluit bovenaan ook met een rits. Aan de rits is een stoere kwast gemaakt. De tas is gevoerd en ook de voering heeft een ritsvak. De tas is verstevigd met foam. Dat is lekker stevig en zacht. Bovendien zijn je spullen zo goed beschermd. De schouderband is verstelbaar en lang genoeg om de tas ook cross body te kunnen dragen.

De afmetingen van deze leuke tas zijn: 25 cm breed, 25 cm hoog en 6 cm dik.

Op = op!

Portemonnee leer - €50

Deze portemonnees zijn er nog in diverse kleuren. Kijk eens naar die bijzondere kleuren en soorten leer die ertussen zitten. Sommigen met bling. Dat mag wel toch?

Ze zijn lekker plat en minimalistisch qua indeling. Perfect voor mensen die niet 100 pasjes in hun portemonnee willen opbergen, maar aan een paar pasjes voldoende hebben. Briefpapier past er zonder te vouwen in en in het midden vak kunnen de losse munten veilig worden opgeborgen.

Afmetingen: 17 cm lang, 8,5 cm hoog en 1 cm dik. Lekker compact toch?

Deze portemonnees kunnen als brievenbuspakje worden verzonden.

Van deze portemonnees zijn geen reserve exemplaren dus op = op!

Knijp etuitje van kunstleer - €9,95 (2 voor 17,50)

Wie kent ze nog van vroeger? De ouderwetse knijp etuitjes waar je wat kleingeld in bewaarde. Maar natuurlijk zijn ze ook heel geschikt voor allerlei andere zaken die je niet los in je tas wil laten rondzwerven, zoals pillen, pleisters, oortjes, etcetera.

Ze zijn gemaakt van kunstleer in allerlei leuke printjes. Van ieder is er maar 1, dus op = op!

PS Dit zijn voor kinderen hartstikke leuke kadootjes. Die krijgen er geen genoeg van om ermee te spelen. Doe er nog iets lekkers in of wat geld, en je bent klaar!

Afmetingen: 10 cm breed, 8 cm hoog

Rugzak voor stoere kerels - € 65

Deze ruime rugzak is echt iets voor stoere kerels!

Hij is gemaakt van de stof van een militaire jas in camouflage stijl. Onverslijtbaar dus. Zoals is te zien zijn de borstzakken van de jas op de voorkant van de rugzak geplaatst. Ze zijn volledig functioneel. Altijd handig voor spulletjes die je snel bij de hand wil hebben.

De bodem en andere accenten zijn gemaakt van echt leer in een donkerbruine kleur.

De tas is gevoerd met waterafstotende stof (wordt niet zo snel vies) en heeft binnenin een ritsvak en een insteek vak.

De afmetingen van deze stoere rugzak zijn: hoogte 40 cm, breedte 30 cm en diepte 15 cm. Er kan echt een hoop in.

Ook voor deze tas geldt: op=op

Schoudertas met 3D quilt motief - € 40

Deze medium size schoudertas is gemaakt van een soepele kwaliteit kunstleer in donkerblauw. De buitenant heeft een apart quiltmotief in rood en wit garen. Doordat er een foam laag is gebruikt als onderlaag, krijgt het quilt motief een 3D effect. Bijzonder he?

Het is een tas met een zachte touch. Ook dat heeft met het foam te maken. De tas sluit met een grote flap met magneetsluiting. De tas is gevoerd in een leuke voering met bloemen motief in blauw, rood en wit. Binnenin is een ritsvak en een insteekvak gemaakt.

Als schouderband is een chique zilverkleurige ketting gebruikt.

De afmetingen zijn: 25 cm hoog, 25 cm breed en 12 cm dik.

Ook voor deze tas geldt: op=op!

Kerst etui - €15 per stuk, 2 voor €25, 3 voor €30

Zijn ze niet leuk?

Deze etuis met kerst stof zijn perfect als cadeautje voor onder de boom. Doe er nog een kleinigheidje in, pak het in en je bent helemaal klaar.

Maar ook na de kerst zijn ze goed te gebruiken voor make-up spulletjes of andere vrouwen dingen. Of voor kinderen als pennen etui.

De afmetingen zijn 24 cm breed, 17 cm hoog en 5 cm dik.

Ze zijn verstevigd met foam, waardoor ze niet alleen heel stevig staan, maar ook lekker zacht aanvoelen. Ook zijn ze allemaal gevoerd.

En heb je die schattige ritstrekkers al gezien? 😍😍😍

Etui met dieren opdruk - €15 (2 voor €25)

Zijn ze niet schattig? Ieder etui is weer anders, zo heb je echt een uniek exemplaar in handen.

Het zijn van die leuke last minute kadootjes voor dochter of kleindochter. Je kan ze gebruiken voor van alles en nog wat: stiften,  make-up spulletjes, dames verband, bril, medicijnen, noem maar op.

Ze zijn groter dan verwacht. De afmetingen zijn 19 cm breed en 16,5 cm hoog. Ze zijn gevoerd en verstevigd met foam. Daardoor voelen ze heel fijn aan.