Avondtasje Skye

Avondtasje Skye is het perfecte tasje voor een feestelijke gelegenheid!

 

Tijdens een huwelijksfeest (moeder van de bruid?), een avondje uit of een romantisch dinertje wil je toch je outfit complementeren met een mooi stijlvol tasje? Dit tasje is daarvoor ideaal. Skye is te maken in alle denkbare kleuren, van zowel stof als kunstleer, zodat het altijd past bij de outfit die je voor die speciale gelegenheid hebt aangeschaft.

 

Het tasje is mooi klein, maar groot genoeg voor je essentiële dingen, zoals telefoon, betaalpasjes, sleutels, lippenstift en bril. Het tasje wordt afgesloten met een flap. Onder de flap zit een magneetsluiting. Het tasje is gevoerd en heeft naar wens een insteekvak voor telefoon of voor een aantal credit cards. Als schouderband wordt gebruik gemaakt van een ketting, maar uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een “normale” schouderband.

 

De afmetingen zijn ongeveer 26 cm op het breedste stuk, 18 cm hoog en 3 cm diep.

De prijs van dit feestelijke tasje is €65.

 

Hieronder worden enkele voorbeelden van avondtasje Skye gegeven. Zie je er eentje die perfect past bij je outfit? Neem dan contact op met Karin.

Of wil je hem liever in een andere kleur? Kijk dan eens hier naar de andere soorten kunstleer die Karin in de kast heeft liggen.


Avondtasje Skye - €65


Een bloedrode Skye voor een romantische (Valentijns)date!

Het tasje is van kunstleer met slangenprint reliëf. De voering is een prachtige glanzende stof met feestelijke krullen. Binnenin zitten twee insteekvakjes. De ketting is zilverkleurig en heeft in het midden een stukje kunstleer, zodat het fijner draagt op je schouder.

 

Deze Skye steelt je hart! ❤️

 


Avondtasje Skye - €65 (VERKOCHT)

 

Met avondtasje Skye in het zwart heb je een tasje in huis dat overal bij past. Deze zwarte Skye heeft een effen zwarte kunstleren body en een zwarte flap met een reliëf in barokstijl. Het beslag is goudkleurig. Bij de ketting is een zwart bandje door de schakels gevlochten. De voeringstof is van een stevige stof met een zijde look en heeft 6 vakjes voor credit cards.

 

Deze Skye hoort gewoon bij je favoriete LBD (little black dress)!


Avondtasje Skye - €65

 

Deze Skye is gemaakt van een mooie combinatie kunstleer in beigetinten. De body is effen beige en de flap van een wit/beige slangenprint motief met reliëf. De voering is eveneens zacht beige van kleur en heeft een zijdeachtig uiterlijk. Binnenin zijn 6 credit card vakjes gemaakt. Het beslag is goudkleurig. Door de schakels van de ketting is een witte strip gevlochten.

 

Het perfecte tasje voor de moeder van de bruid/bruidegom!

 


Avondtasje Skye - €65

 

Deze Skye heeft een bronskleurige kunstleren body met een mooie matte bronskleurige glans. De flap is gemaakt van een prachtig bronskleurig kunstleer met slangenprint in reliëf. De voering is gemaakt van een zijdeachtige stof en heeft 6 credit card sleufjes. Het beslag, zoals de ketting, is bronskleurig.

 

Een zeer stijlvolle Skye in warme tinten.


Avondtasje Skye - €65 (VERKOCHT)

 

Avondtasje Skye is eigenlijk mooi in alle kleuren! Hier is er eentje gemaakt in zilvertinten. De body is van een effen zilverkleurig kunstleer gemaakt. De flap is van wit/zilverig kunstleer met reptielenprint en reliëf. De voeringstof is grijs met witte madeliefjes. Bij deze Skye is geen ketting maar een normale kunstleren band gemaakt.

 

Een zilveren schoonheid voor een feestelijke gelegenheid!