Dokterstas

Klassieke Dokterstas van echt leer!


Ga in stijl naar je patiënten en/of cliënten met deze unieke tas. Een tas met de klassieke uitstraling van de tas waarmee de dokter vroeger zijn visites aflegde. Een tas die in de loop der jaren alleen maar mooier wordt.  

 

Deze tas is geschikt als visite tas voor huisartsen, dierenartsen en verloskundigen. Maar hij kan uiteraard ook gebruikt worden als werk tas voor kappers, trimmers, etcetera. Hier gaat echt veel in!

 

De tas wordt volledig gemaakt van echt leer, zowel binnen als buiten. Voor de buitenkant wordt gekozen uit rund leer. De binnenkant wordt gemaakt van zacht varkensleer. Binnen in de tas zit aan de ene kant een ritsvak en aan de andere kant een insteekvak. Tegen meerprijs kunnen extra vakken worden gemaakt.

De dokterstas heeft bovenaan de karakteristieke beugel, waardoor je (met de beugel in opengeklapte toestand) een ruime toegang hebt tot je spullen. De beugel sluit met een slotje. Het sleuteltje hangt aan de buitenkant, verstopt in de tashanger. Zo kan je het sleuteltje niet kwijt raken!

 

Om de bodem van de tas te beschermen zijn deze voorzien van tasvoetjes. 

Je draagt de dokterstas aan de hand met het handvat of aan de schouder met de verstelbare en afneembare schouderband.

 

Deze dokterstas is een one-of-a-kind tas en wordt alleen in opdracht gemaakt. Uiteraard zijn andere kleuren in overleg mogelijk.


De afmetingen zijn: 40 cm breed op het breedste gedeelte (bodem circa 30 cm breed), 22 cm hoog en 14 cm dik.

 

De basisprijs voor deze tas is €295.


Dokterstas - €295 (VERKOCHT)

 

Een dokterstas in een warme kastanjebruine kleur. Een kleur die altijd goed is en past bij iedere outfit.

 

Het beslag is bronskleurig. Voor de voering is gekozen voor een honingkleurig varkensleer. Een prachtige warme kleur bij het kastanjebruin.


Deze tas is iconisch en geheel gemaakt volgens de originele tradities met echte beugel bovenin waardoor de tas wijd open kan.