Laptop tas

Een laptop tas van echt leer, daar kan je professioneel mee voor de dag komen! 


Deze laptop tas heeft het allemaal: een stijlvol uiterlijk en heel veel zakken om je werkspullen overzichtelijk te kunnen opbergen.

 

Aan de buitenzijde zit op de voorkant een groot ritsvak. Ideaal voor spullen waar je snel bij wilt, zoals telefoon of sleutels. Aan de achterzijde is een groot insteekvak voor papieren, afgesloten met een tab met drukker.

 

De tas is gevoerd met waterafstotende canvas. Dit kan je, indien nodig, afnemen met een vochtige doek. Er zijn veel zakken voor je spullen. Zo is er een vak voor je laptop dat volledig is gevoerd met foam. Zo is je laptop beschermd tegen stoten. Het vak wordt afgesloten met een leren flap, waar desgewenst de naam van de eigenaar op gebrand kan worden.

Daarnaast zijn er aparte vakken voor je laptop snoer, broodtrommel en waterflesje. Ook is er een tweede (met foam gevoerd) insteekvak voor bijvoorbeeld I-pad, e-reader of papieren. Tot slot is er nog een aantal insteekvakjes voor een pen, paspoort, etcetera.

 

Je draagt de tas aan de twee handvatten of dmv de brede schouderband. Om de schouder te ontlasten is een verbreding in de schouderband gemaakt.

 

Deze tas wordt alleen in opdracht gemaakt. Het is een custom made tas, waarvan de specificaties in overleg worden bepaald. 

De prijs van deze tas is afhankelijk van de specificaties en begint bij €300.

 

Wil jij ook voortaan in stijl op je werk verschijnen met zo’n custom made laptop tas? Neem dan contact op met Karin om de details te bespreken.