Schoudertas Ceyhla

Schoudertas Ceyhla is een stijlvolle leren tas met twee gezichten: de zijkanten kunnen door middel van drukknopen worden ingeklapt voor een slanke look, maar indien nodig kunnen de zijkanten ook uitgeklapt worden voor meer ruimte in de tas.

De tas kenmerkt zich verder door de bijzondere uitsnijdingen op de voor- en achterkant, die tevens dienst doen als bevestigingspunten voor de schouderhengsels. De voor- en achterzijde heeft in de uitsnijdingen een ritsvak voor je telefoon o.i.d. De tas sluit met een flap die over de bovenkant wordt geslagen en wordt vastgezet met een romantische draaisluiting in de vorm van een hart. Achter de flap zit nog een geheim vakje...(ssssttttt!). De tas is gevoerd met een mooie voeringstof en heeft binnenin nog een ritsvak voor verdere organisatie van je spullen.

De afmetingen van Ceyhla (in uitgeklapte toestand) zijn ongeveer 40 cm breed (bovenkant), 27 cm hoog en 15 cm diep. Aan de onderkant is de tas 30 cm breed.

De prijs van deze stijlvolle tas is €200


Ben je verliefd op deze tas, of wil je hem in een andere kleurencombinatie? Neem dan contact op met Karin.


Schoudertas Ceyhla - €200 (VERKOCHT).

 

Deze Ceyhla is gemaakt in een prachtige combinatie van echt leer. De basis van de tas is gemaakt van auberginekleurig leer met een reliëf van blaadjes. De accenten zijn van stevig bordeauxrood leer. Het beslag is zilverkleurig. Let eens op de bijzondere X-vormige connectoren die zijn gebruikt voor de bevestiging van de hengsels! Als extraatje is een blingbling tashanger toegevoegd.

Een topstuk!