Schoudertas Emma

Schoudertas Emma is een klassiek model in echt leer.

Emma heeft drie afzonderlijke compartimenten. Tussen de drie compartimenten is ook nog opbergruimte, dus eigenlijk heb je 5 tasjes ineen! Emma sluit bovenaan met een rits. De tas is geheel gevoerd met een voeringstof naar keuze. In één van de compartimenten bevindt zich nog een extra ritsvakje, zodat je je spulletjes nog verder kan organiseren. Op verzoek kan in één van de compartimenten ook nog een aantal sleufjes voor credit cards worden gemaakt. De schouderband is afneembaar en tevens verstelbaar. Zo kan je kiezen of je Emma aan je schouder of als cross body draagt.

 

De afmetingen van schoudertas Emma zijn ongeveer 28 cm breed, 18 cm hoog en 8 cm diep.

De prijs van de tas is €175

 

Wil jij ook graag een Emma schoudertas? Of heb je een andere kleur voor deze klassieke tas in gedachten? Neem dan contact op met Karin.


Schoudertas Emma - €175 (VERKOCHT)

 

Deze Emma schoudertas is gemaakt van een hele mooie kwaliteit zwart leer. Het leer is fluweelzacht en heeft een mooie matte glans. De tas is gevoerd met een beige watervaste canvas stof en heeft binnenin een ritsvakje met handgemaakte ritstrekker van kralen. Het beslag is in de kleur oud-goud. De schouderband is afneembaar en verstelbaar.

 

Een Emma die zich moeiteloos aanpast aan iedere outfit.


Schoudertas Emma - €175 (VERKOCHT)

 

Een Emma schoudertas in een mooie warme herfstkleur van echt leer.

 

De tas is gevoerd met een bijpassende voeringstof en heeft binnenin zowel een ritsvakje (met handgemaakte ritstrekker van kralen) als vakjes voor 6 credit cards. Het beslag is bronskleurig. De band is afneembaar en verstelbaar.