Schoudertas Hiraeth

Dit is weer een voorbeeld van zo’n one-of-a-kind tas van Karin.
Hier is er maar eentje van!

 

Deze leren tas heeft veel bijzondere kenmerken. Allereerst natuurlijk de prachtige voor- en achterkant van leer met een mooie slangenprint in bruintinten. Achter die panelen zitten zakken. Handig voor spullen die je snel bij de hand wil hebben.

Het slangenleer is gecombineerd met een doorleefd leer in een warm bruine tint en zachte glans.

De zijkanten van deze tas zijn ook bijzonder. Er is gebruik gemaakt van een soort origami vouwtechniek om dit voor elkaar te krijgen.

Onderop de tas zitten dopjes ter bescherming. De tas sluit bovenaan met een rits en is gevoerd met een stevige ecru voering. Binnenin is een ritsvak en een tweevoudig insteekvak.

Je draag deze tas aan de schouder met de mooie “rolled” schouderbanden. Ze zijn bevestigd aan chique X-vormige connectors in goudkleur. Mooi zijn die hè?

De Hiraeth is een zeer ruime tas waar echt veel in kan. De afmetingen zijn 30 cm breed aan de basis en 38 cm breed bovenaan. De hoogte is 23 cm en de dikte is 17 cm.

 

Deze tas is echt uniek. De prijs is €249.

Uiteraard kan er worden gekozen voor andere kleuren(combinaties). Dit zal invloed hebben op de prijs. Neem dan even contact op met Karin om de mogelijkheden te bespreken.