Schoudertas Jeronimo

Schoudertas Jeronimo is de absolute bestseller van Karin!

 

En dat is ook niet zo gek. Deze leren tas heeft het allemaal: lekker veel opbergvakken om je spullen georganiseerd te houden, niet te groot maar ook niet te klein en door middel van de kleuren aan te passen aan ieders smaak. In het juiste stoere leer zelfs geschikt als mannentas! Hoe leuk is dat?

 

De tas heeft aan de voorzijde een flap met een decoratieve gesp. Onder de gesp zit een magneetsluiting, zodat je snel toegang hebt tot je spullen achter de flap. In de flap zit een klein ritsvakje: ideaal voor je ov jaarkaart. Achter de flap zit een insteekvak voor bijvoorbeeld je telefoon. Ook vind je achter de flap een ritsvak. Deze is fijn voor je sleutelbos, zodat deze je andere spullen niet kan beschadigen. Het hoofdcompartiment van de tas sluit met een ritssluiting (wel zo veilig) en is gevoerd met een voeringstof naar keuze. Hier vind je ook nog een insteekvak. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, heeft ook de achterkant van de tas een ritsvak. De schouderband is verstelbaar, zodat je kan kiezen of je deze veelzijdige tas over je schouder draagt of als cross body.

 

De afmetingen van Jeronimo zijn ongeveer 20 cm breed, 26 cm hoog en (onderaan) 10 cm diep. De prijs is €145.

 

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van de Jeronimo. Momenteel zijn ze allemaal verkocht, maar ze zijn weer opnieuw te maken met een levertijd van circa 2-4 weken. Zie je iets dat je aanspreekt, of heb je een andere kleur in gedachten? Neem dan contact op met Karin.


Schoudertas Jeronimo - €145 (VERKOCHT)

 

Deze Jeronimo is gemaakt van prachtig kastanjebruin leer. De tas is gevoerd met een bijpassende katoenen voering en heeft binnenin een insteekvak. Het beslag is bronskleurig. De schouderband is verstelbaar en is versierd met een weefmotief. 


Schoudertas Jeronimo - €145 (VERKOCHT)

 

Deze Jeronimo is gemaakt in een mooie combinatie van donkerrood en zwart leer. De tas is gevoerd met een bijpassende katoenen voering en heeft binnenin een insteekvak. Het beslag is zilverkleurig. De schouderband is verstelbaar en is (net als de tas) in rood en zwart gemaakt. Als extraatje is deze tas geleverd met handgemaakte ritstrekkers van kralen.

 


Schoudertas Jeronimo - €145 (VERKOCHT)

 

Deze Jeronimo is gemaakt in een klassieke combinatie van zwart en crèmekleurig leer. De tas is gevoerd en heeft een insteekzakje. Het beslag is zilverkleurig. De band is verstelbaar en is ook in de twee kleuren van de tas gemaakt.

 


Schoudertas Jeronimo - €145 (VERKOCHT)

 

Dit is een stoere uitvoering van Jeronimo. Het donkerbruine leer heeft een geleefd uiterlijk met veel rimpels. De tas is gevoerd en heeft een insteekvakje. Het beslag is bronskleurig. De band is verstelbaar.

 

Perfect voor mannen!

 


Schoudertas Jeronimo - €145 (VERKOCHT)

 

Een mooie Jeronimo in voorjaarsachtig lindegroen leer met beslag in de kleur oud-goud. De voering is van een bijpassende katoenen stof. De band is verstelbaar. Als extraatje is de tas voorzien van handgemaakte ritstrekkers.

 


Schoudertas Jeronimo - €145 (VERKOCHT)

 

Schoudertas Jeronimo leent zich uitstekend voor color blocking. Hier zie je er eentje in donkerrood, oranje en crèmekleurig leer. De tas is gevoerd met een katoenen voering en heeft bronskleurig beslag. De band is verstelbaar en is tweekleurig.

 


Schoudertas Jeronimo - €145 (VERKOCHT)

 

Een mooie basic Jeronimo in donkerblauw leer. Die staat zowel dames als heren! De tas is gevoerd met een bijpassende katoenen voeringstof en heeft zilverkleurig beslag. De band is verstelbaar. Als extraatje kan de tas worden voorzien van handgemaakte ritstrekkers.

 


Schoudertas Jeronimo - €145 (VERKOCHT)

 

Een prachtige leren Jeronimo in een warme cognackleur. De voering is gemaakt van een katoenen stof in een bijpassende kleur. Het beslag is bronskleurig. Indien gewenst kan de tas worden voorzien van handgemaakte ritstrekkers van kralen. De band is verstelbaar.