Schoudertas Yenna

Schoudertas Yenna is een prachtig eigentijds model in een small en medium uitvoering. Beide uitvoeringen hebben als eye-catcher de westernachtige uitsnijdingen aan de voor- en achterkant van de tas. Afhankelijk van de uitvoering is hierin zowel aan de voor- als achterzijde een ritsvak gemaakt. De tas sluit bovenaan met een rits. Binnen in de tas zit een ritsvak en een insteekvak voor verdere organisatie van je spullen. De schouderband is verstelbaar. Je kan ervoor kiezen om deze tas over je schouder te dragen of als cross body.

 

De afmetingen van deze tassen zijn als volgt:

  • Yenna small is 30 cm breed, 17 cm hoog en 11 cm diep
  • Yenna medium is 30 cm breed, 25 cm hoog en 11 cm diep.

De prijzen zijn vanaf €155.

 

Schoudertas Yenna kan geheel in leer worden gemaakt of in een combinatie van stof en leer. Hieronder zie je enkele voorbeelden. Zie je iets dat je aanspreekt of zie je het voor je in een andere kleur? Neem dan contact op met Karin.


Schoudertas Yenna medium - €175 (VERKOCHT)

 

Schoudertas Yenna Medium in western style van geruwd leer.

 

Op de voorkant zit een concho. In de uitsnijding op de achterkant is een ritsvak gemaakt. Handig om snel je telefoon bij de hand te hebben, zonder je hele tas overhoop te moeten gooien. Het beslag is bronskleurig. Er zijn bijzondere metalen ankers gebruikt waar de schouderband aan is bevestigd. Als extraatje is een weefdetail op de verstelbare en afneembare schouderband gemaakt. Verder heeft de tas een kwast als decoratie. De voering is gemaakt van stevige canvas met afbeeldingen van paarden en boomstammetjes. In de voering zijn zowel een ritsvak (met handgemaakte ritstrekker) als een insteekvak voor een bril gemaakt. 

 

Let your inner cowboy/cowgirl speak!


Schoudertas Yenna Small - €165

 

De body van deze Yenna Small is gemaakt van een prachtig gewaxt auberginekleurig leer. De accenten zijn gemaakt van bordeauxrood suèdeleer met reliëf. Voor het beslag is gekozen voor de kleur gunmetal (een soort zilverig zwart). Onderop de tas bevinden zich dopjes, zodat je tas niet zo snel vies wordt als hij op de grond staat. Zowel de voor- als de achterzijde heeft een ritsvak. De tas sluit bovenaan met een rits en is gevoerd met waterproof canvas. In de voering zitten een ritsvak (met handgemaakte ritstrekker) en een insteekvak. De schouderband is afneembaar en verstelbaar.

 

Deze Yenna is één van de topstukken van Karin. Een pareltje!


Schoudertas Yenna Medium - €155

 

De body van deze Yenna Medium is gemaakt van een mooie stevige gobelinsof met herfstbladeren. De accenten zijn gemaakt van kastanjebruin leer. Op de voorzijde van de tas is de blikvanger het goudkleurige hertenhoofd. Het beslag is (uiteraard) ook goudkleurig. De tas heeft op de achterzijde een ritsvak. Handig voor je telefoon, zodat je er snel bij kan. Onderop heeft deze Yenna dopjes, zodat je tas niet zo snel vies wordt als je hem op de grond zet. Bovenaan sluit de tas met een rits. Deze Yenna is gevoerd met een bijpassende voeringstof. In de voering is zowel een ritsvak als een insteekvak gemaakt, zodat je je spullen goed kan organiseren. De schouderband heeft een weefdetail en is verstelbaar, zodat je kan kiezen of je hem over je schouder draagt of als cross body.

 

Een schoonheid in warme herfstkleuren.