Kunstleer

Alhoewel Karin graag werkt met echt leer, heeft ze ook een kast vol met allerlei soorten kunstleer. Waarom dan?

 

  • in kunstleer zijn heel veel leuke motieven en heldere kleuren te verkrijgen die je in echt leer eigenlijk niet snel vindt;
  • kunstleer is ideaal om te gebruiken voor telefoontasjes, kleine portemonneetjes en ritstasjes. Het wordt niet snel vies en mocht er toch een vlekje op komen, dan kan je het met een vochtige doek afnemen;
  • er zijn genoeg mensen met een vegan lifestyle, die kunstleer prefereren boven echt leer. Dat respecteert Karin. Om deze mensen ook van dienst te zijn, maakt Karin ook tassen en accessoires van kunstleer.


Hieronder is een fotocollage gemaakt met de diverse designs in kunstleer die Karin kan aanbieden. Naast deze designs, heeft Karin ook nog effen lappen kunstleer, maar die zijn niet opgenomen in de fotocollage.

 

Karin heeft haar best gedaan om de kleuren op de foto zo goed mogelijk overeen te laten komen met de werkelijkheid, maar het kan voorkomen dat de kleuren in het echt afwijken van de fotos op je scherm. Vooral de donkere kleuren laten zich lastig fotograferen. Twijfel je over een kleur? Neem dan contact op met Karin om meer duidelijkheid te krijgen.

 

Laat je inspireren door onderstaande foto’s en neem contact op met Karin als je iets ziet dat je zo aanspreekt, dat je daar graag iets van gemaakt wil hebben.