Schoudertas Koda

Schoudertas Koda is de perfecte medium sized tas. Hij is niet enorm groot, maar ook niet ieniemini. Gewoon precies goed voor alle noodzakelijke spulletjes, zoals telefoon, sleutels, bril, portemonnee, en dan hou je nog wat ruimte over voor wat andere kleine zaken.

 

Koda is gemaakt van fake fur (namaak bont) in allerlei leuke dieren printjes. De accenten zijn gemaakt van echt leer.

Op de voorzijde van de tas zit een ritsvak. Dit is handig om je telefoon in te doen, zodat je hem snel bij de hand hebt zonder je hele tas overhoop te moeten gooien. De tas sluit bovenaan met een rits. Aan de rits is een decoratieve kwast van echt leer gemaakt. Het staat leuk en je kan de rits er makkelijker mee open doen. De tas is gevoerd met een canvas voeringstof. Binnenin is nog een extra ritsvak. Deze rits heeft een decoratieve ritstrekker van kralen. De schouderband is gemaakt van echt leer en is verstelbaar in lengte. Zo kan je kiezen of je jouw Koda over je schouder hangt of toch liever cross body.

 

De afmetingen van Koda zijn circa 25 cm breed, 25 cm hoog en (op de bodem) 5 cm diep.

 

De prijs van dit leuke tasje is €70.

 

Zie je een Koda die je graag wil bestellen? Neem dan even contact op met Karin via het contactformulier.

 


Koda - luipaard - €70 (VERKOCHT)

 

Een Koda in luipaard print staat altijd goed!


De tas heeft donkerbruine leren accenten, zoals de bodem en kwast. Ook de schouderriem is gemaakt van donkerbruin leer.

 

De voering is van canvas stof in een lieflijke witte rozen print op ecru. De rits vakken hebben binnenin een luipaard print.

De voering heeft een ritsvak met handgemaakte ritstrekker.

 

Voor deze leuke Koda is als beslag gekozen voor goudkleurig.

 

 


Koda - roodbonte koe - €70

 

Voor de echte koeien liefhebber is deze Koda natuurlijk onweerstaanbaar!

 

De donkerbruine accenten, zoals de bodem, de kwast en de schouderriem, zijn allemaal gemaakt van donkerbruin leer. De tas is gevoerd met een mooie ecru canvas stof met opdruk van witte rozen. Binnen in de tas zit een ritsvak met handgemaakte ritstrekker van kralen.

 

Deze leuke Koda heeft goudkleurig  beslag.

 


Koda - giraffe - €70

 

Een Koda in giraffen print. Dit is één van de meest gevraagde dierenprints.


Ook bij deze Koda zijn alle donkerbruine accenten, zoals de bodem, de kwast en de schouderriem, van echt leer gemaakt. Deze Koda heeft een canvas voering van witte rozen op ecru. In de voering is een ritszak gemaakt met een handgemaakte ritstrekker van kralen. Schattig hè?

 

Deze mooie Koda heeft bronskleurig beslag.


Koda - tijger - €70

 

Het maakt eigenlijk niet uit welk dieren stofje je gebruikt voor de Koda, ze staan allemaal even mooi. Hier is een Koda met tijgerprint gemaakt.

 

De tas heeft accenten van donkerbruin leer. De voeringstof is gemaakt van canvas stof met een opdruk van veertje. In de voering is een ritsvak gemaakt met een handgemaakte ritstrekker van kralen.

 

Het beslag van deze stijlvolle Koda is bronskleurig.


Koda - zabra bruin - €70

 

Een Koda met een zebra print, maar dan geen zwart/wit, maar zwart/bruin.

 

De donkerbruine accenten zijn gemaakt van echt leer. De voering is van een stevige bruin/gele canvas stof gemaakt. In de voering zit een ritsvak met handgemaakte ritstrekker van kralen.

 

Een mooie Koda in warme kleuren en met bronskleurig beslag.


Koda - zwart/witte koe - €70

 

Een Koda met een koeienprint in zwart/wit.

 

De koeienprint is gecombineerd met zwarte leren accenten. Ook de schouderriem is gemaakt van zwart leer. De voeringstof is een stijlvolle zwart/witte stof met blaadjes. Voor het beslag is gekozen voor gunmetal, dat is zilverig zwart. In de voering zit een ritsvak met handgemaakte ritstrekker van kralen.

 

Een stijlvolle Koda die mooi staat op een zwarte jas.