Schoudertas Moonwake

Als je van stoer houdt, dan is dit DE tas voor jou! 

De buitenkant van de tas is gemaakt van stevig pilotenleer. Dit leer heeft een geruwd oppervlak en voelt daardoor lekker zacht aan. Toch is het leer heel stevig. Deze tas gaat waarschijnlijk een leven lang mee!

De blikvangers van deze tas zijn natuurlijk de stoere banden met gespen aan de buitenkant. Voor deze tas koos ik voor gespen in bronskleur. De bodem heeft dopjes, zodat je tas niet zo snel vies wordt als je hem op de grond zet.

De voering is gemaakte van een zeer stevige outdoor stof. Binnenin zit aan de ene kant een ritsvak (met zo'n schattige ritstrekker van kralen) en aan de andere kant een insteekvak. Ook maakte ik er nog een key cord bij. Zo kan je al je spullen mooi organiseren en raak je je sleutels niet kwijt. De tas sluit bovenaan met een rits.

Deze tas draag je aan de hand of elleboog. Of je klipt de verstelbare schouderband aan de zijkanten eraan. Dan draag je hem als schoudertas of als crossbody tas. Je kan er alle kanten mee op!

Het is een lekkere ruime tas. De afmetingen zijn circa 33 cm breed, 25 cm hoog en 12 cm diep.

Gezien het vele werk dat in deze tas gaat zitten, wordt hij alleen op bestelling gemaakt. Andere kleuren zijn uiteraard mogelijk.

De prijs van deze stoere tas is € 225.