Schoudertas Steffie

Schoudertas Steffie is een heerlijk ruime tas met een boho-achtige look en een bijzonder vouwaccent aan de zijkant van het bodempaneel.

 

Steffie wordt gemaakt van stevige stof in combinatie met leren accenten, zoals bijvoorbeeld de onderrand en de decoratieve kwast die over de bovenrand wordt geslagen. Onderop de tas zitten dopjes om te voorkomen dat de bodem vies wordt als je hem op de grond zet. De tas sluit bovenaan met een rits. De tas is gevoerd. In de voeringstof zitten nog een ritsvak en een insteekvak voor verdere organisatie van je spullen. De schouderband is verstelbaar, zodat je kan kiezen of je Steffie als schoudertas draagt of als cross body.

 

De afmetingen van Steffie zijn 30 cm breed op de bodem, 41 cm breed bovenaan bij de rits, 33 cm hoog en 12 cm diep.

 

De prijs van deze heerlijke ruime tas is €75.

 

Zie je een tas die je wilt bestellen, of vind je het model helemaal geweldig, maar zie je het liever in een andere kleurencombinatie? Neem dan contact op met Karin.


Schoudertas Steffie - groen - €75 (VERKOCHT)

 

Deze Steffie is gemaakt van een prachtige sterke en zachte fluweelstof met bloemenmotief op een groene ondergrond. De stof is gecombineerd met bruinrood leer en een lieflijke zachtgroene voeringstof met blaadjes. De band is verstelbaar en heeft dezelfde twee kleuren als de tas: groen met bruinrood.

 

Echt een tas voor mensen die gek zijn op de natuur en natuurlijke tinten.


Schoudertas Steffie - oudroze - €75 (VERKOCHT)

 

Deze Steffie is gemaakt van een zachte, sterke fluweelstof met een prachtig bloemenmotief in oudroze kleuren. De leren accenten zijn auberginekleurig. De voering is gemaakt van een frisse roze stipjes katoen. In de voering zitten een ritsvak (met handgemaakte ritstrekker van kralen) en een insteekvak. De schouderband is afneembaar en verstelbaar. De kleuren van de tas komen terug in de schouderband. Het beslag is goudkleurig. Er is een bescheiden tashanger gemaakt.

Een super vrouwelijke Steffie in deze zachte kleuren!


Schoudertas Steffie - donkerrood - €75 (VERKOCHT)

 

Prachtige Steffie in een warmrode combinatie.

De stof is een super zachte fluweelstof met een opdruk van weelderige pioenrozen. Het is net zo’n schilderij van de oude meesters. Het donkerrode leer heeft een mooie matte uitstraling en past perfect bij de fluweelstof. Het beslag is bronskleurig.

 

Een meesterlijke Steffie in deze combinatie!