Schoudertasje Jill

Schoudertasje Jill is een heerlijk model, dat altijd van pas komt. Hij is precies groot genoeg voor de essentiële dingen als je even snel de deur uit moet, zoals bijvoorbeeld je telefoon, sleutels, portemonnee, bril, etcetera.

 

Jill is er in verschillende uitvoeringen: met stoffen flap of met leren flap. Met of zonder insteek lipje op de flap. Je kan er zelfs nog voor kiezen om het tasje te bestellen met afneembare flap. En er dan een andere kleur flap bij bestellen. Of vraag een extra flap voor je verjaardag, of voor Moederdag! Zo kan je in een handomdraai je tas aanpassen aan je outfit! Hoe leuk is dat!

 

Het tasje is ongeveer 20 cm breed, 20 cm hoog en 7 cm diep. De flap sluit met een magneetsluiting. Het tasje is gevoerd en heeft binnenin nog een ritsvak voor bijvoorbeeld een aantal credit cards. De rits heeft een handgemaakte ritstrekker van kralen. De schouderband is afneembaar en verstelbaar. Zo kan je kiezen of je hem als schoudertas draagt, of toch liever als cross body.

 

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van dit leuke tasje. Zie je iets dat je aanspreekt, of heb je een andere kleur in gedachten? Neem dan contact op met Karin.


Schoudertasje Jill - €100 (VERKOCHT)

 

Een schatje!

 

De body van deze Jill is van zwart leer. De flap is van stevige gobelinstof met een mooie Magnoliabloem erop. De flap sluit met een magneetsluiting.

 

De tas is gevoerd met een roze waterproof canvas en heeft binnenin een  ritsvak en handgemaakte ritstrekker. Het beslag is zilverkleurig. De schouderband is afneembaar en verstelbaar.


Schoudertasje Jill - €120

 

Een mooie basic Jill in warm cognackleurig leer. De flap heeft een extra insteeklipje en sluit daaronder met een magneetsluiting. De tas is gevoerd en heeft een ritsvak met handgemaakte ritstrekker. Het beslag is goudkleurig. De schouderband is afneembaar en verstelbaar.


Schoudertasje Jill - €120

 

Schoudertas Jill ziet er goed uit in alle kleuren! Hier is het tasje geheel gemaakt van donkerrood leer. Op de flap is een bloemenmotief gegraveerd. Uiteraard kan er in overleg ook een ander motief worden gebruikt. De flap sluit met een magneetsluiting. Het tasje is gevoerd met een bijpassende canvas stof en heeft een ritsvak met handgemaakte ritstrekker van kralen. Het beslag is zilverkleurig. De schouderband is afneembaar en verstelbaar.


Schoudertasje Jill met verwisselbare flappen - € 125 (VERKOCHT)


De body van deze Jill is van zwart leer. Er zijn drie flappen gemaakt (zwart, wit en panther) die je door middel van de drukknopen heel eenvoudig kunt verwisselen. Zo kan je in een handomdraai je tas aanpassen aan de gelegenheid en je outfit.

De basisprijs van een Jill met 1 verwisselbare flap is €125.
Iedere extra flap in effen leer kost €25. In speciaal leer (denk aan leer met slangenprint of krokodillenprint) komen er kosten bij afhankelijk van het leer dat wordt gekozen.

De voering is van zwarte waterproof canvas en heeft een ritsvak met handgemaakte ritstrekker. Het beslag is bronskleurig. De schouderband is verstelbaar.

 


Schoudertasje Jill - €125 (VERKOCHT)

 

Deze Jill heeft een body van donkerbruin leer en een flap van echte koeienhuid met extra insteeklipje. Daaronder bevindt zich een magneetsluiting. Het tasje is gevoerd met een bijpassende voeringstof en heeft in de voering een ritsvak met handgemaakte ritstrekker van kralen. Het beslag is goudkleurig. De schouderband is afneembaar en verstelbaar.


Schoudertasje Jill met verwisselbare flappen - € 125 (VERKOCHT)


De body van deze Jill is van zwart leer. Er zijn drie flappen gemaakt (zwart, smaragdgroen en cognac bruin ) die je door middel van de drukknopen heel eenvoudig kunt verwisselen. Zo kan je in een handomdraai je tas aanpassen aan de gelegenheid en je outfit.

 

De basisprijs van een Jill met 1 verwisselbare flap is €125.
Iedere extra flap kost €25. In speciaal leer (denk aan leer met slangenprint of krokodillenprint) komen er kosten bij afhankelijk van het leer dat wordt gekozen.

De voering is van een fleurige katoenen stof en heeft een ritsvak met handgemaakte ritstrekker. Het beslag is bronskleurig. De schouderband is verstelbaar.


Schoudertasje Jill met verwisselbare flappen - € 125 (VERKOCHT)


De body van deze Jill is van wit leer. Er zijn drie flappen gemaakt (zwart, wit en zilverig lichtblauw ) die je door middel van de drukknopen heel eenvoudig kunt verwisselen. Zo kan je in een handomdraai je tas aanpassen aan de gelegenheid en je outfit.

 

De basisprijs van een Jill met 1 verwisselbare flap is €125.
Iedere extra flap kost €25. In speciaal leer (denk aan leer met slangenprint of krokodillenprint) komen er kosten bij afhankelijk van het leer dat wordt gekozen.
Voor deze Jill is een bijpassende tashanger gemaakt a €15.

 

De voering is van een fleurige katoenen stof en heeft een ritsvak met handgemaakte ritstrekker. Het beslag is zilverkleurig. De schouderband is verstelbaar.